FIGUERES ENCAPÇALA AVUI LA TAXA DE REPRODUCCIÓ DEL VIRUS A CATALUNYA

FIGUERES ENCAPÇALA AVUI LA TAXA DE REPRODUCCIÓ DEL VIRUS A CATALUNYA

LA CIUTAT PAGA PER LA IRRESPONSABILITAT I LES MENTIDES DE L’ALCALDESSA AGNÉS LLADÓ

Figueres és avui el municipi del país on més ràpid es reprodueix la Covid-19. Després del brot del mes d’agost, el setmanari Carrer la Marca ja va avisar que celebrar l’Acústica 2020 era un perill per a la salut pública, però l’Ajuntament no va fer cas. Quinze dies després del festival, amb una taxa de reproducció del virus de 3,05, Figueres era ja la ciutat de Catalunya amb més creixement dels contagis. Agnés Lladó, tot comptant amb la complicitat del setmanari Empordà i altres publicacions locals, va ocultar aquestes dades i la pandèmia es va continuar propagant en silenci tot el mes de setembre, fins que va esclatar a principis d’octubre. Llavors, l’alcaldessa, mentint un altre cop de forma descarada, va atribuir el brot al pont del Pilar. Quan Carrer la Marca va demostrar que l’índex de risc a Figueres era ja de més de 800 punts (molt alt) el dia 11 d’octubre, els cacics locals que s’havien beneficiat del frau aconseguiren bloquejar Carrer la Marca a Facebook per tapar-li la boca als qui només volien salvar vides difonent la veritat.

Tot seguit, enllaçem alguns dels articles de Carrer la Marca on s’explica i demostra, amb evidències aclaparadores, el que acabem de resumir:

https://intra-e.com/lamarca/index.php/2020/09/17/pateix-figueres-un-rebrot-de-coronavirus-catorze-dies-despres-de-lacustica-2020/
https://intra-e.com/lamarca/index.php/2020/09/18/ajuntament-oculta-el-brutal-augment-de-la-taxa-de-transmissio-virica-a-figueres/
https://intra-e.com/lamarca/index.php/2020/09/21/el-ayuntamiento-de-figueres-manipula-los-indicadores-epidemiologicos-del-coronavirus/

I aquí sobre la invenció del pont del Pilar com a causa del rebrot actual:

https://intra-e.com/lamarca/index.php/2020/10/31/lalcaldessa-de-figueres-inventa-una-faula-sobre-el-pont-del-pilar/

Plataforma Democràtica per Catalunya (PDxC) entén que la població no ha estat informada de la veritat per afavorir determinats negocis locals del lobby de la restauració i que això ha costat vides. Els fets són prou greus per posar-los en mans de la justícia.

Plataforma Democràtica per Catalunya (PDxC)

Figueres, 9 de desembre de 2020

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

+ 22 = 24

Ver más

  • Responsable: Jaime Farrerons Sánchez.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a http://www.masbaratoimposible.com/ que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad